De Mindfulness training  is gebaseerd op de officiële 8 weekse mindfulness training. In plaats van de wekelijkse bijeenkomst gedurende 8 weken volg je één keer per maand een les. Hierdoor kun je in eigen tempo en naar eigen behoefte aan de slag met mindfulness.

 

Tijdens deze training staat de mindfulnessmeditatie centraal met aanvullende informatie en uitleg. Vragen en onderwerpen die aan bod komen zijn:

 

  • Wat is mindfulness en hoe kan ik het toepassen in mijn leven?
  • Wat zijn de valkuilen bij mindfulness en meditatie?
  • Ik wil meer mediteren maar vind dat lastig.

 

Daarnaast is er aandacht voor mindful bewegen, yoga en goed ademen. Yogahoudingen en ademtechnieken maken van deze training een leerzaam geheel waarvan je de effecten als vanzelf meeneemt in het dagelijks leven.

 

  • Ontdek de kracht van goed ademen.
  • Wat is mindful bewegen?
  • Hoe blijf ik mindfulness beoefenen?

 

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode bij stress gerelateerde klachten zoals overspannenheid, burn-out en depressie. Maar ook zonder deze klachten is het een methode om bewuster te leven, om te gaan met moeilijkheden, voor meer vitaliteit of om beter te slapen.

 

Wil je kennismaken met mindfulness of een eerder gevolgde training onderhouden? Dan is deze training daar geschikt voor.

 

 

Locatie:  Cesartherapie ruimte bij Sportsclub Wenters, Haitsma Mulierweg 22-24, Winterswijk

Datum en tijd:  21 januari/18 februari/24 maart/21 april en 19 mei 2020, aanvang 19.30.

Interesse? Voor meer informatie stuur een mail naar info@corinneembsen.nl.