Mindfulness

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode die helpend is bij depressie en stress gerelateerde klachten. Maar ook zonder deze klachten is mindfulness een methode om bewuster te leven, om te gaan met moeilijkheden, meer vitaliteit te krijgen of om beter te slapen. Het beoefenen van mindfulness legt de basis voor meer mindfulness in je leven. Veel van de stress die je ervaart speelt zich af in je hoofd. Het blijkt dat tachtig procent van je gedachten negatief is. Door mindfulness leer je bewust te worden van de invloed van je gedachten op je leven en de gevolgen daarvan. 

Mindfulness en Yoga

De mindfulness en yoga les is gebaseerd op de offiële mindfulness training. In plaats van de wekelijkse bijeenkomst gedurende 8 weken volg je één keer per maand een les.

Mindfulness MBSR/MBCT

De mindfulnesstraining is de offiële MBSR/MBCT training. In 8 bijeenkomsten leer je meer over mindfulness en hoe je het kunt toepassen in je leven.

Mindfulness voor uw organisatie

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode. Voor bedrijven en organisaties is deze methode geschikt voor het ondersteunen van werknemers.